Satsang Agenda

Bijeenkomst met Naropa

14 november

Zakupy (Tsjechie)

€ 350.00

Naropa

14 november 2017

tot

19 november 2017

€ 350.00

Contact

website info@naropa.eu

Een keer per jaar geeft Naropa een 5-daagse vipassana retraite op een prachtige stille locatie in Tsjechië.  Deze stilte retraite is niets verhullend en is een directe confrontatie met de actualiteit en ontmoeting met de realiteit. Het geeft een natuurlijke ontgifting van lichaam en geest om zodoende  in de eenvoud en diepte van de natuurlijke staat te zijn. De natuurlijke staat wordt gekenmerkt door: openheid, leegte, tegenwoordigheid, tijdloosheid en liefde.

We hebben dagelijks  5 of 6 zit sessies van een uur en loopmeditatie. Als het weer het toestaat kunnen we ook buiten zitten.

Gayatri Mantra wordt iedere dag gereciteerd en er wordt ruimte gemaakt voor beweging.

Er is geen benadering zo potent voor zelfrealisatie  gebleken als Vipassana. Door de eeuwen heen zijn duizenden mensen ontwaakt door deze simpele techniek en levenswijze. In aanwezigheid van een levende boeddha wordt deze methode nog krachtiger. Liefde en Bewustzijn ontwaken zodoende tezamen.De techniek wordt overstegen evenals de realisatie.

Naropa kwam tot ontwaken in 2002 gedurende een 10-daagse retraite en houdt zodoende deze traditie in leven.

Prijzen: tweepersoonskamer € 350,-  en groepsruimte € 300,-

Je aanmelding is pas definitief na het betalen van het inschrijfgeld van € 50
Dit kun je overmaken naar Naropa Parivartan, onder vermelding van ‘vipassana retraite’, de maand wanneer die plaatsvindt en je (roep)naam.
IBAN: NL71RABO0129796999
BIC:  RABONL2U
Op verzoek kun je een factuur krijgen.