Satsang Agenda

Bijeenkomst met Michael Damian

08 september

Zijn-plek

€ 75.00

Michael Damian

08 september 2018

tot

08 september 2018

€ 75.00

Contact

website info@jennievanderwal.nl

0628115908

10:00 - 15:00
Dagje retraite met Michael Damian

Self-Realization: Love, Wisdom and Happiness are Your Real Nature

Michael Damian is een spiritueel leraar uit Amerika en schrijver van het boek: The Art of Freedom; a Guide to Awakening. 
De meetings staan in het teken van een simpele weg naar liefde, wijsheid en geluk. Een simpele weg naar innerlijke vrijheid.

In de aanwezigheid van Michael opent zich een veld waar hij woorden aan weet te geven en waarbij hij je leert zien en ervaren wie je werkelijk bent. Met een hele diepe en krachtige meditatie, maak je verbinding met je ware zelf en jouw eigen innerlijke wijsheid.

De bijeenkomsten beginnen met een korte (geleide) meditatie, gevolgd door de kans om vragen te stellen aan Michael en alles te onderzoeken wat zich in het moment openbaart, of om gewoonweg samen te zitten in een stille verbinding. (Michael verstaat het Nederlands goed en spreekt het enigszins). 

De meetings met Michael gaan niet over het bereiken van een of andere speciale staat, niet over het loskoppelen van onze dagelijkse problemen en uitdagingen, maar om diep door te dringen en de waarheid ervan te zien. Het is een simpele weg naar verlichting en ware innerlijke vrijheid. 

Geertje Smit over haar ervaring met Michael:
"Michael is voelbaar geworteld in de Liefde, Stilte en Vrijheid die we allemaal zijn. Vanuit die staat kan hij met een paar prachtige woorden heel raak blootleggen wat er op persoonlijk vlak bij iemand speelt. Toen ik laatst verstrikt was in angst stuurde hij me één enkele zin, die me onmiddellijk in tranen deed uitbarsten. Op hart niveau begreep ik precies wat hij zei en het was zó'n opluchting, dat de angst die ik voelde eenvoudig wegviel. Daar was ik hem heel erg dankbaar voor."

----------------------------------------------------------------------------------------
Meetings are a chance to dive into pure conscious presence and explore the real meaning of freedom, truth and love in your life.
----------------------------------------------------------------------------------------
De day intensive vindt plaats op de Zijn Plek te Katlijk (Heerenveen)
van 10:00 tot 15:00uur waarna je vrij bent op de locatie te blijven tot 17:00uur. 
Deze dag zal begeleidt worden door Michael Damian in samenwerking met Jennie van der Wal. 
Prijs: € 75,- (inclusief koffie, thee, wat lekkers/ fruit)**

Het is mogelijk om deze dag te combineren met de vrijdagavond op dezelfde locatie en in de buurt te overnachten. 

** Zou je graag bij deze Day Intensive aanwezig willen zijn, of bij één van de avonden, maar lukt het je financieel niet? Laat dit geen belemmering zijn en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Jennie van der Wal
0628115908