Satsang Agenda

Bijeenkomst met Carien Hoekman

30 september

Weert

Carien Hoekman

30 september 2018

Zondag

14:30

Contact

website LIET@fromtheheart.nu

Satsang met Carien

Je hebt de nodige cursussen, lezingen en opleidingen gedaan, boeken gelezen, leermeesters gehoord en ervaren, dagelijkse meditaties en oefeningen gepland en toch blijkt het nog zo moeilijk om die staat van bewust-zijn te leven. Na al die jaren ben je nog steeds zoekende naar jezelf of ‘bewust aan het worden’. Waar blijft het licht in jezelf?
Hoe lukt het je om op de werkvloer, thuis, school en andere sociale contexten vanuit je eigen verbinding het contact met anderen aan te gaan? Hoe blijf je daarbij bij jezelf? Hoe kan je zonder jezelf te verliezen of te verloochenen een ander vertellen dat er andere opties zijn, dat je een andere mening/ervaring hebt, onenigheid kunt hebben en kunt lief hebben, zonder dat van de ander af te keuren, te beoordelen of van de tafel te vegen?

Ben jij al klaar voor het vuur in je hart?
Wanneer je in contact komt met het vuur in je hart, is er geen weg meer terug. Om de voelbare liefde, wat als het “ware zelf of het goddelijke” wordt ervaren, heb je voeding nodig. Omdat dit gevoel, deze ervaring in het begin moeilijk is om vast te houden of het weer terug te vinden. Net zoals je bij alle groei in je leven, dit niet in één keer ‘eigen’ hebt gemaakt. Dat geldt voor de groei naar het leven in bewust-zijn ook. Een wekelijkse Satsang is een moment van bezinning, verbinding met het “IS”. Tijdens deze bijeenkomsten word je uitgenodigd om vragen te stellen (die je voelt of ervaart op dat moment in je leven) en ga je in dialoog met Carien.

Iedereen is welkom om hieraan deel te nemen. Na het bijwonen van Satsangs zul je ervaren, dat je meer open wilt staan voor je ware zelf. Om dit gevoel op een diepere laag te verankeren, zijn er mogelijkheden om retraites bij te wonen.

De satsangs vinden plaats in Weert (Limburg), ook makkelijk bereikbaar voor zoekers uit Zuidoost Brabant.

Aanvang

De deuren gaan om 14:00 open, om 14:30 begint de Satsang.

Het verzoek is om op tijd te zijn. Carien heeft graag, dat als de Satsang is begonnen, er zo min mogelijk onderbrekingen zijn. Dit in verband met de rust en het met de aandacht naar binnen gaan van de deelnemers. Als je niet op tijd mocht zijn is de toegang daardoor helaas niet mogelijk.

Tijdens de Satsang ga je met je aandacht naar binnen en richt je je op je hart. Uit respect voor jezelf en de andere deelnemers wordt er dringend verzocht om tijdens een Satsang geen oogcontact te maken of gesprekken aan te gaan met andere deelnemers. Dit is om het contact met je hartsenergie te versterken.

Kosten

De deelname is gratis maar donaties zijn van harte welkom.

Aanmelden

Aanmelden kan via onze website www.fromtheheart.nu