Satsang Agenda

Bijeenkomst met Nicky Verbeek

11 januari

Nederhorst den Berg

€ 799.00

Nicky Verbeek

11 januari 2019

tot

16 juni 2019

€ 799.00

Contact

website info@nickyverbeek.nl

Half Jaartraject

Start: Januari 2019

Een intensief (groeps-) leertraject van 6 maanden, geheel in het kader van onze energetische natuur, het veld van creatie en de wet van aantrekking. 

Een half jaar volledig in het teken van transformatie en groei. Van wonderen en van heling. Van alles is mogelijk, als jij het maar wil. Stap voor stap zal je de magie van jouw levensenergie zien openen en ontvouwen. Je wordt co-creator van jouw levensstroom.

Je bént een creator. Je creëert nu ook (al). Maar omdat je er (voor het grootste gedeelte) niet bewust van bent is je creatie nog beperkt of beperkend, en dat voel je. Je leven verloopt nog niet zoals je werkelijk wil en jij bent nog niet moeiteloos jezelf. Je voelt je (af en toe) nog minderwaardig, onderdrukt, mislukt, gefrustreerd, gespannen, angstig en verloren en weet dan niet wat je kunt doen en hoe je eruit kan komen. 

De grote oversteek

Tijdens deze 6 maanden kom je in directe verbinding met jouw scheppende bron. Je leert te werken met je eigen energetische natuur en de logische regels die jouw natuur volgt, waardoor jouw leven optimaal tot uitdrukking kan komen.

Voor wie?

Dit traject is er voor hen die klaar zijn met kleine stapjes. Die zich niet meer bevredigd voelen door overal kleine plukjes wijsheid te vergaren, maar zich serieus willen toeleggen op één duidelijke weg. Voor hen die niet meer willen ‘terugvallen’. Voor hen die klaar zijn voor ‘de grote oversteek’.

Eerst wat meer weten? Mail mij

Meteen aanmelden

Onderwerpen 

Bewustzijn praat met je. Voelen = Afstemmen.

Gevoelens leren onderscheiden. Welke gevoelens communiceren met je vanuit je hart? Welke gevoelens komen voort uit weerstand?

Gedachten vormen de aanzet tot creatie. Bewust worden van je eigen gedachten.

Werken met gedachten. Loslaten en bewust kiezen.

Afhankelijkheid en manipulatie, de 'verkeerde' verbinding.

Het 'Filter' en het 'Veld van creatie'. Jouw directe verbinding met de bron.

Beperking: spanning, angst & hoop. 

Overvloed: vertrouwen & ontspannen.

Focus: onvoorwaardelijkheid en onmiddellijke creatie.