Satsang Agenda

Bijeenkomst met Unmani

31 juli

Amsterdam

Unmani

31 juli 2019

Woensdag

19:00 - 20:30

Contact

website admin@die-to-love.com

Verdiepings programma

Unmani's verdiepings programma is bedoeld voor diegenen die dieper willen gaan in het verkennen van de Waarheid die je bent en het ontdekken hoe dit geïntegreerd is in je dagelijks leven. 

Tweemaal per week houdt Unmani een intieme avondbijeenkomst in een kleine groep. Stel de vragen die je hebt, onderzoek de thema's die je niet kon aankaarten in de open bijeenkomsten en voel je ondersteund door gelijkgezinde mensen. In elke bijeenkomst kan iedereen een dialoog met Unmani hebben. 

Tussen de sessies heb je tijd om een en ander te integreren en te merken wat er opkomt om in de volgende sessie in te brengen.

Het is een gesloten groep van maximaal 8 personen. Na de start worden geen nieuwe deelnemers toegelaten.

 

Quote: You know what is true because what is untrue feels so painful. You know what you are searching for because you already have a deep sense of that wholeness and freedom. ~Unmani

Een dialoog met Unmani is een fundamenteel en intiem onderzoek dat door alle filosofieën en overtuigingen snijdt. In een, soms confronterende en provocerende manier, ondersteunt ze je eigen zelfrealisatie. Ze moedigt je aan je diepste angsten onder ogen te zien en je niet langer blind te staren op dromerige hoop, maar om te ontwaken tot de realiteit van het leven.

Testimonials: Eerdere deelnemers gaven aan dat ze niet alleen geraakt worden door hun eigen dialogen met Unmani, maar ook door de dialogen van anderen.

 

Data en tijden: De bijeenkomsten zijn op maandagavond en woensdagavond (19.00 - 20.30 uur), gedurende drie weken. De eerste bijeenkomst is op maandag 1 juli, de laatste op woensdag 17 juli.

Locatie: Een privé adres in Amsterdam centrum, makkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Na je inschrijving krijg je het precieze adres. 

Prijs: €260 voor het hele verdiepingsprogramma van in totaal 6 bijeenkomsten.