Satsang Agenda

Bijeenkomst met Carien Hoekman

31 oktober

Weert (NL) & Alicante (Spanje)

Carien Hoekman

31 oktober 2019

Donderdag

20:00 - 23:00

Contact

website team@carien.org

Wat is een Satsang? De Betekenis is “Samenzijn in waarheid”.

Het gaat bij deze bijeenkomst om vragen als “Waarom ervaar ik afgescheidenheid en waarom verlang ik naar eenheid? Wat is non-dualiteit/dualiteit? Wie ben ik? Wat heb ik allemaal aangenomen van anderen en wat is van mezelf? Wat is echt en wat is niet echt?”

De bedoeling van deze bijeenkomsten is om helderheid en bewustzijn te krijgen over onze eigen ZIJN, over de eenheid waarvan we deel uit maken, het ego in je hoofd te leren herkennen en om je in verbinding te brengen met je eigen hartsenergie.

Hoe vindt de Satsang plaats nu Carien in Spanje is?

Deze bijeenkomsten vinden gelijktijdig plaats in Weert (Nederland) en Monovar (Alicante / Spanje). 

Je bent van harte welkom op de Ashram in Monovar (Spanje) om de Satsang live bij te wonen of je kunt naar Weert komen waar je de Satsang via Skype kan volgen. Tussen de locaties wordt namelijk een Skype verbinding opgezet waardoor er de mogelijkheid is om vragen te stellen tijdens de Satsang.

Daarnaast is er de mogelijkheid om in Spanje op de Ashram te verblijven als je de behoefte hebt om te weten wat is om volledig vanuit je hart te leven. Voor meer informatie hierover en het adres vindt je op: http://carien.org/contacten/

Het team Hartwerkers heet jullie van harte welkom bij Satsang met Carien!

Vanaf 19:30 uur kun je in stilte binnen komen, koffie, thee of water drinken en een plekje uitzoeken. Daar kun je, met rustige muziek op de achtergrond, alvast de stilte in jezelf opzoeken.
Om 20.00 uur wordt de verbinding gemaakt met Carien en begint de Satsang.

Het verzoek is om op tijd te zijn. Carien heeft graag, dat als de Satsang is begonnen, er zo min mogelijk onderbrekingen zijn. Dit in verband met de rust en het met de aandacht naar binnen gaan van de deelnemers. Als je niet op tijd mocht zijn is de toegang daardoor helaas niet mogelijk.

Tijdens de Satsang ga je met je aandacht naar binnen en richt je je op je hart. Uit respect voor jezelf en de andere deelnemers wordt er dringend verzocht om tijdens een Satsang geen oogcontact te maken of gesprekken aan te gaan met andere deelnemers. Dit is om het contact met je hartsenergie te versterken.

Vragen voor Carien?
Het stellen van vragen voortkomend uit je eigen ervaringen op je pad naar ISness, geeft Carien de gelegenheid jou te gidsen. En daar zijn de Satsangs natuurlijk ook voor bedoeld.

Satsang-bezoekers in de Ashram zelf kunnen natuurlijk rechtstreeks vragen stellen aan Carien. Bij de rechtstreekse verbinding bij de Sangha-bijeenkomst kan dat ook.
Voor deelnemers die via YouTube de Satsangs met Carien volgen, is er een andere mogelijkheid om hun vragen door te geven: questions@carien.org.

Waar in Weert vindt deze Sangha plaats:

Zelfregiecentrum
Roermondseweg 64
6004 AT Weert

We zijn enorm blij met de gastvrijheid van het Zelfregiecentrum. We mogen gebruik maken van de Huiskamer en vanuit het team zullen we ervoor zorgen dat er een sfeervolle ruimte ontstaat waar we de Satsangs in stilte kunnen beleven.

= Tegenwoordig wordt in de westerse landen het woord Sangha vaak gebruikt om losjes te verwijzen naar alle boeddhisten, of een groep leken en/of monniken die regelmatig met elkaar contact onderhoudt, te vergelijken met het woord ‘parochie’