Satsang Agenda

Bijeenkomst met Emilia Hollander

16 februari

Groningen

Emilia Hollander

16 februari 2020

Zondag

10:00 - 17:00

Contact

website

Herken je dit?

Misschien herken je dit… je bent naar satsang geweest of hebt een retraite bijgewoond of het gebeurde zomaar ineens spontaan. Je ervaarde een ruimte, een leegte, het Zelf en werd automatisch stil van binnen. Het voelde als bevrijding.

Maar wat gebeurde er daarna? Bleef je in die stilte verankerd? Maakte je als vanzelf weer opnieuw de weg naar binnen? Of liet je je meesleuren in de belevenissen van de dag, staken oude patronen en gewoontes de kop weer op en verzandde je – zonder dat je het door had –ineens weer in het eindeloze geratel van de mind?

 

Het pad gaan

Natuurlijk gebeuren zulke dingen en dat is ook niet erg… als je maar weet hoe je hier weer uit moet komen en je de aandacht weer terug naar het Zelf kan brengen. Want dat is waar het hele pad van Zelfverwerkelijking over gaat. Dat jij je aandacht leert richten op dat wat werkelijk is, zodat de mind geen vat meer op je heeft, de ego-structuur uiteen begint te vallen, en dat wat je jij noemt verdwijnt in het Zelf en er alleen nog maar het Ene is.

 

Voor waarheidszoekers en egovernietigers

Het pad van Zelfverwerkelijking is geschikt voor eenieder die voor waarheid gaat en hier graag een regelmatige ondersteuning in wenst. Het is geen pad, waarbij je beter leert functioneren in je leven, of waarbij je problemen opgelost gaan worden. Het is een pad waarbij de focus ligt op het Zelf, op dat wat vooraf gaat aan elke verschijningsvorm - en dat te leren kennen en daar te verblijven. Het is daar waar illusies verdwijnen, het ego vernietigt wordt, er een thuiskomen in Niets is.

Zelfverwerkelijking is dan ook niet hetzelfde als inzicht. Het is voorbij mentale kennis... het is voorbij dat wat begrepen kan worden. Het is een compleet verdwijnen van de ego-structuur, het einde van het ikje, en een samensmelten van dat wat kent met het kennen zelf en het gekende. Het is thuiskomen in de stilte, bevrijding...

 

Een jaar lang verdiepen

Het pad van Zelfverwerkelijking is natuurlijk niet aan tijd gebonden, dat ga je voor je leven! Maar toch nodigt Emilia je in deze vorm uit in ieder geval een jaar lang met haar de diepte in te gaan.

Ongeveer elke drie week is er een contactmoment. Satsangmiddagen, dagprogramma's, individuele sessies en mailondersteuning wisselen elkaar af. Alles zodat de mind geen kans meer krijgt. Aan dit pad begin je op het moment dat het jou past en dat kan deze zondag al! Meer informatie vind je op: https://www.emilia.nl/agenda/pad-van-zelfverwerkelijking/

Wil je op deze satsangdag komen instromen ? Geef je wel vantevoren via de website op voor het pad van zelfverwerkelijking of neem contact met ons op via het contactformulier als je eerst meer informatie nodig hebt.