Satsang Agenda

Bijeenkomst met Maria Henkes

15 april

Abbekerk

€ 155.00

Maria Henkes

15 april 2021

tot

15 april 2021

€ 155.00

Contact

website info@satsangmetmaria.nl

0646274166

Bewustzijn Cursussen

Deze 3 daagse Bewustzijn cursus is verdeeld over 3 maanden, opdat je tussendoor steeds weer rustig de tijd hebt om met alle geleerde stof aan de slag te gaan.

Deze cursus is een zeer vernieuwende cursus die tot stand is gekomen in samenwerking met mijn Spirithelpers. Het zal je helpen om meer vanuit het bewustzijn te zijn en ook anderen daarbij te kunnen helpen.

Wat houdt het in?

Drie dagen heerlijk bezig zijn met energie. Op de meest directe manier; vanuit onze eigen grootste kracht; onze eigen ziel. We werken niet meer vanuit de oude energie, maar vanuit de allernieuwste principes, doorgeven aan mij door de spirit wereld. We zijn op een moment in tijd gekomen, dat we meer kunnen loslaten en ook veel sneller en gemakkelijker kunnen loslaten. Het mag er gewoon allemaal vanaf. Om meer en meer vrij te worden van Karma. Om te gaan naar "Liefde Zijn, Liefde Leven". We hoeven niet eens meer te weten of te begrijpen waar alle blokkades over gaan, waar ze mee te maken hebben, of waar ze vandaan komen. We kunnen ze simpelweg loslaten….. We halen alles er af in alle richtingen van tijd, ruimte en energie. Zonder ingewikkelde methodes, of technieken heel gemakkelijk, super krachtig en ongelofelijk snel alles van je systeem afhalen. Jezelf er tussenuit halen opdat het kan gaan stromen en dingen in beweging kunnen komen. Jij in je licht kunt gaan staan.

 

Hoe heet het?

  1. Healen vanuit Bewustzijn; alle klachten van ons systeem afhalen, in alle richtingen van tijd, ruimte en energie
  2. Lichter vanuit Bewustzijn; op weg naar ontwaken en verlichting kunnen we ons licht al laten stralen
  3. Manifesteren vanuit Bewustzijn; we gaan neerzetten wat onze ziel wenst, niet meer vanuit wilskracht maar vanuit het gemak en de flow van onze ziel.

Tijdens deze cursus leer ik je alles over het bewustzijn, en over hoe we vanuit het bewustzijn de dingen zo heel anders benaderen dan vanuit ons mensstuk. Daarbij gaat het bij deze cursus er steeds weer om om het zelf te ervaren. Ook middels de heerlijke geleide meditaties, kun je ervaren, dat je direct teruggeleid wordt naar alleen maar hoeven te Zijn… Vanuit het oneindige licht van ons Zijn, kunnen we alles healen, loslaten en manifesteren.

Wanneer:

donderdag 15 april 2021 deel 1.    inloop 09.45, begint 10.00, eindigt 17.00 uur

donderddag 20 mei 2021 deel 2.     inloop 09.45, begint 10.00, eindigt 17.00 uur

donderdag 17 juni 2021 deel 3.     inloop 09.45, begint 10.00, eindigt 17.00 uur   

Kost € 155,- per deel, inclusief uitgebreide syllabus met alle geleerde stof daarin, inclusief Lunch, thee, water, tussendoortjes.

Je kunt beginnen met deel 1., en van daaruit verder kijken of je door wilt gaan. Voor elk volgend deel dienen de voorgaande delen gevolgd te zijn, anders mis je de aansluiting. Na afloop ontvang je een uitgebreide syllabus, waarin je alles nog eens rustig thuis kunt nalezen en er gelijk mee aan de slag kunt gaan, voor jezelf of voor in je praktijk. Na afloop van deel 3. ontvang je een certificaat Master Creator vanuit Bewustzijn.

Waar:

Centrum van licht en bewustzijn

Kerkelandshoek 10

1657 LN Abbekerk (30 min. v. A'dam, 10 min. v. Hoorn)

Graag per mail aanmelden mailto:info@satsangmetmaria.nl