Satsang Agenda

Bijeenkomst met Unmani

23 september

Villa Nova de Milfontes, Portugal

Unmani

23 september 2020

tot

03 oktober 2020

Contact

website admin@die-to-love.com

10 day ‘Into the Core of Yourself’ Intensive Autumn Retreat

Een 10-daagse intensieve retreat met Unmani is een diepe verkenning in de waarheid waar je het meest naar verlangt. Je hebt de gelegenheid bij de wortel van al je hoop en angst te komen, om te ontwaken uit de droom van afgescheidenheid en het leven ervan in je dagelijkse leven te verkennen.

De retreat vindt plaats in een groep van maximaal 16 personen. Volledige deelname in alle sessies wordt gevraagd. De sessies bestaan uit intieme dialogen met Unmani en elke deelnemer wordt gevraagd mee te doen.

Ook non-verbale methoden zoals bewegen en creatieve expressie worden gebruikt om de waarheid voorbij woorden en concepten te verkennen.

Deze intensieve retreat is een cadeau voor jezelf dat je diepste verlangen kan beantwoorden.

 

Voor wie?

Voor degenen die al lange tijd zoeken, praktiseren, wachten en hopen; voor degenen die enkele of vele glimpen van ‘I got it' en ‘I lost it’ gehad hebben; voor degenen die vele boeken hebben gelezen, vele video's hebben bekeken en vele leraren hebben bezocht; en voor degenen die ontgoocheld zijn:

Voor die 'rijpe' zoekers die klaar zijn voor de simpele waarheid, in plaats van nog meer mooie spirituele ervaringen, biedt Unmani deze intensieve retreat.

Deze retreat is voor degenen die hun zoektocht willen beëindigen en die de moed hebben om de waarheid, die ze zijn en nooit kunnen verliezen, te erkennen.

 

Testimonials:

'Unmani’s intensieve retreats laten je, meer dan andere retreats, geen andere keuze dan oog in oog te komen met de waarheid die je bent.’

‘Unmani’s openheid, eerlijkheid en gulheid van geest hebben me diep geraakt.’

 

Unmani over ‘Courage’

‘Courage comes from not knowing. Courage to acknowledge what is really here. Not knowing has been believed to be a weakness, but actually it is a well of strength, power and courage. Real courage is not pretending to be tough and strong, but in acknowledging that you don’t know and exposing vulnerability, knowing that this is not a problem but only more freedom and openness. It is the courage to live in line with the truth of who you are, rather than what you think.’

 

Bijeenkomsten met Unmani gaan niet over het najagen van zoete spirituele ervaringen, die komen en vervolgens helaas weer gaan.  Ze gaan niet over een tijdelijke ervaring die je kunt claimen als je eigen speciale geestelijke toestand. Ze gaan over het doen van echt onderzoek naar wat er werkelijk aan de hand is hier in dit leven.

Dialogen met haar zijn een fundamenteel en intiem onderzoek dat door alle filosofieën en overtuigingen snijdt. In een, soms confronterende en provocerende manier, ondersteunt ze je eigen zelfrealisatie. Ze moedigt je aan je diepste angsten onder ogen te zien en je niet langer blind te staren op dromerige hoop, maar om te ontwaken tot de realiteit van het leven.