Satsang Agenda

Bijeenkomst met Maria Henkes

03 juni

Ibiza

€ 995.00

Maria Henkes

03 juni 2021

tot

10 juni 2021

€ 995.00

Contact

website info@satsangmetmaria.nl

0229582997/0646274166

5 daagse Bewustzijn Retraite op Ibiza
van di. 3 juni t/m di. 10 juni 2021(!)
Ga je mee?

Wat kun je verwachten?
Je gaat je Her-inneren wie en wat jij werkelijk bent. Je gaat leren hoe je in je Bewustzijn kunt zitten. Hoe het Bewustzijn de dingen zo anders benaderd dan we gewend zijn als mens. Doordat we steeds weer ons mens-stuk en ons ziel-stuk uit elkaar zullen trekken, kun je gaan zien dat je in elk willekeurig moment, kunt kiezen waar je in gaat zitten. In de vrede van je ziel-stuk, of in het gestruggel van je mens-stuk.
Doordat je 's middags uitgebreid in de stilte van je Bewustzijn gaat zitten, krijg je de kans om verschillende thema's van jezelf tegen te komen en te onderzoeken. De rest van de dag bestaat vooral uit geleide meditaties en onderricht, hoe je die thema's kunt onderzoeken, en hoe je kunt zien welke emoties daaraan gekoppeld zijn. Zodra ze volledig doorzien zijn, zullen ze ook geen kracht meer hebben en dus ook al snel verdwijnen.
Als we steeds meer in ons bewustZijn gaan zitten, dan komt alles in je leven in beweging, je zult opmerken hoe alles veel meer vanzelf gaat en moeiteloos. Je komt in een flow waarbij het duidelijk zal worden waarom jij er voor gekozen hebt om in dit leven hier op aarde te zijn. In die flow, zullen de juiste deuren vanzelf voor je opengaan en de juiste mensen vanzelf op je pad komen. Je zult je weer herinneren hoe het is om Liefde te Zijn, en Liefde uit te stralen naar een ieder die je tegenkomt op je pad.
Het programma
Dinsdag 3 juni 2021(!)
We ontmoeten elkaar op Schiphol ergens in de niet te vroege ochtend, en komen na een relaxte korte vlucht van twee en half uur aan op Ibiza airport rond het midden van de middag.
We zorgen voor de auto huur, en rijden dan in ongeveer een half uurtje naar de villa alwaar je de rest van de dag lekker kunt chillen bij het zwembad, of even het dichtstbijzijnde strand dat op loopafstand is, kunt verkennen.

We zullen ook een aantal uitstapjes maken:

Es Vedra
We zullen twee keer naar een plek te gaan waar we direct uitzicht hebben op Es Vedra.    Es Vedra is niet alleen magisch om te zien, maar ook echt magisch om te ervaren. De energie is daar zo enorm hoog, dat is echt geweldig! We zullen daar samen in het Bewustzijn gaan zitten om het enorme hoge niveau van bewustzijn te ervaren. Je zult merken dat het heel veel zal transformeren bij je!!!

 

Ibiza de oude stad         
Lekker even zwerven door de prachtige authentieke straatjes van de oude stad van Ibiza. Waar elk straatje opnieuw een prachtig historisch decor oplevert.


dè hippiemarkt allertijden; Las Dalias
 
Las Dalias moet je in je leven tenminste één keer ervaren hebben. Zo heerlijk om alle kraampjes te bekijken en te snuffelen tussen de echte Ibiza style tassen, sierraden, mode, interieur noem maar op. De sfeer is er heel erg relaxed, het is kleurrijk, de vibe is liefdevol, een plek waar je echt blij van wordt.
  

Benirras  trommelconcert
elke zondagavond komt er heel spontaan een groep mensen bij elkaar op het strand van Benirras om daar samen heerlijk te gaan trommelen. Een fantastische ervaring, om je mee te laten voeren op het ritme van de trommels.

Op donderdag  10 juni 2021(!)vliegen we gezamenlijk weer terug, rond het midden van de middag.

Lekker eten en drinken

Voor ons eten wordt gezorgd, er zullen (h)eerlijke, bewuste, gezonde vegetarische en soms veganistische maaltijden voor ons worden bereid.

Mocht je een speciaal dieet nodig hebben, of allergieën hebben, laat het me alsjeblieft ruim van te voren weten.

Aan drinken zal er volop thee, koffie, water en sap zijn.

Faciliteiten in de villa

We verblijven in een luxueuze villa. Oppervlakte van het totale perceel is 350 m². Het ligt op een rustige plek, vlakbij zee. Tevens is er een privé zwembad. De villa is rookvrij en beschikt over airconditioning.


Wat kost deze 5 daagse Bewustzijn Retraite/week op Ibiza:
De totale kosten voor de week Ibiza zijn € 995,-)
Dit is inclusief;
• vervoer van en naar de luchthaven Ibiza
• het hele programma van de 5 dagen Bewustzijn Retraite
• het verblijf en het eten en drinken in de Villa (drinken bestaat uit koffie, thee, water en sap)
• Wat betreft het eten; er zullen (h)eerlijke gezonde vegetarische maaltijden worden bereid. Mocht je een speciaal dieet nodig hebben, of allergieën hebben, laat het me alsjeblieft ruim van te voren weten.
• de uitstapjes die we naar Es Vedra maken om daar in het Bewustzijn te zitten.
Dit is exclusief;
• de vliegticket, deze boek je zelf, maar niet eerder dan je van mij, -ruimschoots van te voren-,  te horen hebt gekregen op welke vlucht we zullen zitten. 
• de toeristen belasting, dit zal € 2,20 per nacht zijn, en derhalve voor 7 nachten in het totaal € 15,40 . Dit dient ter plekke contant betaald te worden.
• De 3 uitstapjes die we verder nog tussendoor zullen maken zijn:
 naar het magische trommelconcert op zondagavond in Benirras
 naar de idyllische hippiemarkt Las Dalias op zaterdag
 even lekker zwerven door de oude historische straatjes van Ibiza stad op maandag.

Als je aan de uitstapjes wilt deelnemen vragen we daarvoor een
vergoeding  van 25,- per uitstapje. Dit dient ter plekke contant betaald te worden.
Mocht je lekker bij het zwembad willen blijven kan dat ook.

• Mocht je graag een annuleringsverzekering willen afsluiten, dan komt dat er nog bij. ik zal je daar informatie over sturen zodra ik de mail verstuur over de vliegticket die we gaan boeken. Dit zal ongeveer rond de € 50,- à € 60,- zijn.

• eventueel eten en drinken wat je nuttigt tijdens uitstapjes

De betaling doe je in 2 delen:

1. een aanbetaling  van € 300,- binnen 2 weken nadat je je hebt aangemeld.

Rekeningnummer NL37 INGB 0005 2103 88 tnv Maria Henkes te Abbekerk ovv Ibiza- aanbetaling.
Je ontvangt van mij na ontvangst van je aanbetaling een welkomstmail met daarin een bevestiging van je registratie en meer informatie over de Bewustzijn Retraite.

Registreer en betaal op tijd, want het aantal plaatsten is beperkt.

2. de restbetaling van € 695,- uiterlijk 1 maand voor aanvang van de Bewustzijn Retraite.
Rekeningnummer NL37 INGB 0005 2103 88 tnv Maria Henkes te Abbekerk ovv Ibiza Retraite.
Mocht je geld niet op tijd binnen zijn, gaat je plek naar iemand op de wachtlijst.