Satsang Agenda

Bijeenkomst met Carien Hoekman

13 september

Online (Zoom) en live in Monovar (provincie Alicante - Spanje)

Carien Hoekman

13 september 2021

Maandag

20:00 - 23:00

Contact

website team@carien.org

WAT IS "SATSANG"

De Betekenis is “Samenzijn in waarheid”. Het gaat bij deze bijeenkomst om vragen als “Waarom ervaar ik afgescheidenheid en waarom verlang ik naar eenheid? Wat is non-dualiteit/dualiteit? Wie ben ik? Wat heb ik allemaal aangenomen van anderen en wat is van mezelf? Wat is echt en wat is niet echt?”

De bedoeling van deze bijeenkomsten is om helderheid en bewustzijn te krijgen over onze eigen ZIJN, over de eenheid waarvan we deel uit maken, het ego in je hoofd te leren herkennen en om je in verbinding te brengen met je eigen hartsenergie.

HOE VINDT DE SATSANG PLAATS

Deze bijeenkomsten vinden online plaats via het videobelplatform Jitsi en je kunt de Satsang live bijwonen op de Ashram in Spanje.

Je kunt vanaf 19:45 aansluiten.

Voordat we om 20:00 starten vragen we je om stilte in acht te nemen om iedereen de gelegenheid te geven om aan te komen. Op het moment dat we starten zal er eerst een meditatie bel klinken.

Wij vragen iedereen om je microfoon op Mute te zetten, dit voorkomt rondzingen van het geluid bij de deelnemers. Mocht je een vraag hebben - steek dan je hand even op, wacht totdat je de vraag mag stellen en zet dan pas je microfoon aan.

Het verzoek is om op tijd te zijn. Carien heeft graag, dat als de Satsang is begonnen, er zo min mogelijk onderbrekingen zijn. Dit in verband met de rust en het met de aandacht naar binnen gaan van de deelnemers. 

VRAGEN STELLEN AAN CARIEN

Het stellen van vragen voortkomend uit je eigen ervaringen op je pad naar ISness, geeft Carien de gelegenheid jou te gidsen. En daar zijn de Satsangs natuurlijk ook voor bedoeld.

Satsang-bezoekers op de Ashram zelf kunnen natuurlijk rechtstreeks vragen stellen aan Carien. Vooraf een vraag insturen kan natuurlijk ook: questions@carien.org.

AANMELDEN
Stuur een email aan team@carien.org

LET OP

Wij zijn op zoek naar de echte zoekers. Alle begrip dat een Satsang voor nieuwkomers lang kan duren, vooraf weten we dat nooit maar over het algemeen duren ze tussen 2 en 4 uur. Het verzoek aan iedereen is daarbij wel om rekening te houden met elkaar en het beeld van de webcam rustig te houden, uitloggen geeft bijvoorbeeld bewegende beelden bij de andere deelnemers en zorgen al snel voor afleiding. Mocht men toch afhaken dan is het verzoek om de camera ook te dempen. Als de Satsang dan is afgelopen log je pas volledig uit. Bij voorbaat dank voor je begrip.