Satsang Agenda

Bijeenkomst met Philip Renard

14 augustus

Den Dolder

€ 15.00

Philip Renard

14 augustus 2021

Zaterdag

10:30 - 12:30

€ 15.00

Contact

website philip@advaya.nl

030-2280622

Let op: De satsangs zijn weer mogelijk met een beperkt aantal zitplaatsen en met inachtneming van de noodzakelijke richtlijnen i.v.m. corona. Het is nodig om je voor elke satsang aan te melden. Je verneemt dan of het mogelijk is die zaterdag aanwezig te zijn. 

Zie voor de richtlijnen de website: advaya.nl

 

Uitnodiging tot het herkennen van je ware natuur

In mijn bijeenkomsten nodig ik uit tot de herkenning van wie je werkelijk bent. Het zijn open gesprekken, waarin steeds opnieuw dezelfde uitnodiging geldt. Je wordt van harte uitgenodigd deel te nemen aan deze gesprekken. ‘Satsang’ worden deze wel genoemd.
Het kan zin hebben het zo te benoemen, omdat hierdoor meteen duidelijk kan worden over welk soort gesprek of ontmoeting het gaat. Voor mij geldt dat satsang een onvergelijkelijk soort samenzijn betreft – hierin gaat het namelijk niet om een persoon, of de unieke eigenschappen van die persoon, maar om datgene wat de essentie is van ieder persoon, de wezenlijke eigen natuur.

Satsang (na aanmelding en bevestiging) iedere zaterdag, van 10.30 – 12.30 uur (zaal open vanaf 10.00), in het bijgebouw van de Maria Christina Kerk, Dolderseweg 123B, 3734BG Den Dolder. Het gebouw is op 4 minuten loopafstand van station Den Dolder. Bijdrage: € 15,-