Satsang Agenda

Nicky Verbeek

Over

www.nickyverbeek.nl

Nicky is in tegenstelling tot zovele Nederlandse Advaita leraren niet via Advaita tot zelfrealisatie gekomen. Bij haar is het omgekeerde gebeurd, Advaita is in haar ontstaan. Waar bij anderen de woorden inleidden tot inzicht heeft Nicky er zelf de woorden bij gezocht en gevonden. Dit maakt haar benadering heel praktisch, persoonlijk en direct toepasbaar.

Nb. Ze noemt haar bijeenkomsten zelf geen satsang maar Soultalk.

Boeken

$book->title

Draaien naar de Bron

Ervaringen van ongenoegen, onvrede, gemis of gebrek ontstaan door gedachten die je gelooft en volgzaam bent. Deze gedachten hebben je ooit gediend en daarom ben je er onbewust aan gehecht geraakt. Nu frustreren ze jouw bewustwording en staan ze in de weg van jouw levensgeluk. Dat laten ze je liefdevol weten via jouw ervaring. Het is tijd om ze in het licht te zetten.

Het is aan jou om je voor elke ervaring open te stellen zodat je de boodschap ervan meekrijgt. Elke ervaring praat met je. En het verlangt van jou dat je ernaar luistert. Zodra je begint te luisteren kun je gaan leven vanuit de onbegrensde bron van liefde. Vrij om bewust te kiezen voor een leven dat in volledige overeenstemming is met jouw hartsverlangen. Nicky leert je hoe je kunt gaan luisteren. In glasheldere bewoordingen en met praktische oefeningen die je direct kunt toepassen.

In plaats van je te richten op de onvrede en te willen achterhalen wat de onvrede veroorzaakt, laat ze je richten op de bron, de onbegrensde en nooit aflatende liefde die er voor jou is. Stap in en word vrij! Het leven wacht met smart op jou. Je kunt meteen beginnen.

Inkijkexemplaar draaien naar de bron

Verkoopprijs € 21,90 (gratis verzending)

Meer lezen, o.a. resencies

Direct bestellen (via bol.com)

Let op! Bij verzending naar het buitenland komen er verzendkosten bij. Bestel je vanuit het Buitenland? Stuur mij een mailtje, dan informeer ik je over de kosten en maak ik een aparte factuur voor je aan.