Satsang Agenda

Yessica

Over

Healing Satsang is de zachte uitnodiging om de unieke combinatie van Zelf-realisatie en (trauma) healing te ervaren.

De uitnodiging om te rusten in het zijn van bewustzijn. En van daaruit alles welkom te heten, misverstanden te doorzien en verkrampingen te laten verzachten en oplossen. Er kan dan diep inzicht ontstaan in wie of wat we ten diepste zijn. Door dit inzicht kunnen we het leven weer vrij door ons heen laten stromen. Vrij van verkrampingen, vrij van spanning en stress, vrij van angst en paniek en vrij van zorgen en gedachten. Een uitnodiging tot vrijheid!

Satsang

Satsang nodigt ons uit onderzoek te doen naar de Waarheid, de ware aard van het Zelf en het ervaren daarvan.
Het gaat om bewustzijnsontwikkeling en Zelf-realisatie: het realiseren van wie of wat we ten diepste zijn.
Tijdens Satsang kunnen we ervaren dat we niet ons lichaam, niet onze gedachten, niet onze emoties en niet de persoon zijn.

Maar… wat zijn we dan wel?
We zijn dat wat aan de persoon voorafgaat, Zuiver Bewustzijn, Het Leven Zelf.

Healing

Tijdens het leven doen we allerlei ervaringen op die intense emotionele imprints achterlaten in ons zenuwstelsel en celgeheugen. Ervaringen die niet altijd goed zijn geïntegreerd en verwerkt en waar we nog lang last van kunnen hebben. Ze kunnen verkrampingen veroorzaken in het zenuwstelsel en in het denken, in de vorm van hardnekkige emoties en gedragspatronen. Dit kunnen we ervaren als bevroren energie waar we met onze ‘mind’ veelal geen grip op krijgen. En dat geeft ons het gevoel vast te zitten, of niet te weten wat we willen of kunnen. Bij healing wordt deze bevroren energie uitgenodigd weer te gaan bewegen, waardoor het Leven weer vrij door ons heen kan stromen. Dan kunnen we ons maximale potentieel gaan leven!

Healing Satsang

De praktijk leert dat Zelf-realisatie tijdens Satsang wordt bevorderd door de healing van oude verkrampingen. Dit kan gebeuren door aanwezig te zijn in het gezamenlijke energetische veld of door begeleid zelfonderzoek.

Healing Satsang met Yessica is de uitnodiging om door de unieke combinatie van zelfonderzoek en trauma-healing te komen tot jouw diepste waarheid!