Satsang Agenda

Angelo Vasalos

Over

Angelo heeft vanuit zijn passie voor Essentie en Zelfrealisatie diverse spirituele en therapeutische tradities diepgaand onderzocht en doorleefd. Van daaruit heeft hij een rijke visie gevormd die oosterse inzichten van non-dualiteit, Advaita Vedanta, Zen Boedhisme en Tibetaans Boedhisme (Mahamudra en Dzogchen) wezenlijk integreert met westerse psychologie en kennis van Essentie. 

Met gevoeligheid, absolute helderheid en veel gevoel voor humor werkt hij met de paradox van de onmiddellijkheid van onze verlichte staat van Zijn. Authentieke Zelfrealisatie en het integratieproces van onze Essentiële Natuur binnen de uitdagingen van ons dagelijkse leven en onze relaties staat daarin centraal.

De meetings gaan over Essentie: ontwaken, Zelfrealisatie, authenticiteit, contact en contactvermijding en voluit leven. Want daar gaat het om. Dat doe je niet in je eentje. Dat doe je niet volgens gekunstelde regeltjes, programma's of methodes, maar in authentieke verbinding. In het levende contact met elkaar. 

Naast zijn werk rond Zelfrealisatie is Angelo ruim 25 jaar werkzaam als trainer, coach, opleider en onderzoeker. Hij heeft tevens een achtergrond in de Unitieve Psychotherapie, Diamond Approach en als supervisor en opleider van Gestalt-therapeuten.

Verder heeft hij in samenwerking met de Universiteit Utrecht een coachingsmethodiek en geavanceerd trainingsprogramma ontwikkeld voor het onderwijsveld, voor coachen en leren vanuit de kern (Kernreflectie) en heeft hij (internationaal) onderwijstrainers opgeleid en gelicenseerd. Zie voor meer informatie over kernreflectie: www.kernreflectie.nl