Satsang Agenda

Inge Saraswati

Over

Op jonge leeftijd ontmoette ik mijn Guru Swami Sadananda Saraswati, ik kwam met hem in contact via een groot helderziende. Ik had wel eens gesprekken met haar over de aard van het leven en het nut ervan. Ik dacht geboren worden en dan weer sterven, waar slaat dat op? Zij had hier geen antwoord op maar zij kende een wijze man die vast wel antwoord kon geven op mijn vragen. En zo kwam ik door haar in contact met mijn Guru Swami Sadananda Saraswati. Onze ontmoeting was die van een diepe herkenning. Bij de tweede ontmoeting vroeg hij mij om Sankaracharya voor hem te schilderen. Sankaracharya bleek de grondlegger van de Advaita Vedanta te zijn oftewel het Non-dualisme. Ik ben ingewijd in deze oude traditie van Shri Sankaracharya. De laatste keer dat ik bij mijn Guru was vertelde hij mij dat ik zijn andere helft was en dat hij op mij had gewacht. Zo is het universele aardse en hemelse versmolten tot de eenheid waarin ik leef en mijn kennis deel met mensen die hun ware zelf willen ontdekken. Mijn Guru had het vrouwelijke aspect Saraswati in zijn naam en omdat hij mij verteld heeft  dat ik zijn andere helft ben draag ik met liefde de naam Saraswati, de godin van liefde en wijsheid. Een Guru draagt deze naam ook als hij een man is, omdat vrouwelijk en mannelijk oplossen in een gerealiseerd mens.

Tijdens mijn Satsangs die ik al jarenlang geef aan mijn leerlingen deel ik de kennis over de goddelijke aard van ieder mens. Ik heet je van harte welkom op mijn Satsang avonden .

Inge Saraswati

 

Jij bent het Zelf

Leer de opperste zaligheid van het zelf kennen, want je bent de liefde, de waarneming zélf, spontaan en zonder moeite. Het enige wat in de weg staat ben jijzelf! Jij bent de liefde en de ruimte zelf die tijdelijk manifest is geworden dankzij het bewustzijn. Maar jij bent gaan denken dat je alleen maar dit lichaam bent doordat je je vereenzelvigt met het lichaam. Wanneer je lichaam, denken en voelen transcendeert (overstijgt) ben je een universeel en onbeperkt wezen.

Als je leert zien wat werkelijk en wat onwerkelijk is zal de liefde voor het zelf je brengen op de plek waar je altijd al was...

 

Boeken

$book->title

De Onthulling - Het mysterie dat leven heet

Inge Saraswati neemt je mee in het avontuur van haar jeugd en groei naar jongvolwassene, omdat daarin duidelijk wordt wat je ware thuis is. Deze reis bracht Inge bij haar Guru Sadananda Saraswati. Haar jeugd heeft Inge verteld dat het leven op aarde vluchtig is en dat we een enorme kans krijgen om in het leven te herontdekken dat wij allemaal spirituele wezens zijn. Inge gunt jou ook die kans om op die plek te ontspannen waar liefde en vreugde ervaren kan worden. Dit is niet een vreugde die je van buitenaf krijgt toegeworpen, maar de vreugde en liefde die in jou woont.

Inge Saraswati werkt al jaren als spiritueel leraar. Haar missie is mensen bewust te maken van het feit dat zij vrije wezens zijn, niet gebonden aan de tallose denkstructuren de je gevangen kunnen houden. Steeds benadrukt zij dat dit het enige echte belangrijke in het leven is. Want daarna kun je pas echt leven. Door haar spiritualiteit en deskundigheid werkt zij met mensen van jong tot oud om dit grote nieuws te vertellen en te laten ervaren.