Satsang Agenda

Randolph

Over

In 1989 ontmoette Randolph de Nederlandse Advaita Vedanta leermeester Alexander Smit, een directe leerling van Sri Nisargadatta Maharaj. Na drie jaar intensief contact realiseerde hij op 31-jarige leeftijd wie hij is en altijd geweest was. Met de ontdekking van zijn Ware Natuur eindigde zijn zoektocht en begon zijn ‘realisatietocht’. In de jaren die volgden werd hij door alle klassieke valkuilen van de mind geloodst. Dit was, zoals hij zelf omschrijft, “een zeven jaar lang durend proces waarin op organische wijze iedere aandachtsvorm werd opgenomen in het Hart, om uiteindelijk daarin volledig en definitief verloren te raken en als het Stralende te herrijzen”. Via de realisaties van eenheid en het Absolute openbaarde zich uiteindelijk de Bevrijding. Deze uiteindelijke Bevrijding is iets heel anders dan eenheid of verlichting; toestanden die vaak als het spirituele eindstation worden gezien.
Randolph geeft de essentie van twee tradities door. Van Selva Raja Yesudian – een leerling van Sri Ramana Maharshi en één van de eerste yogi’s die in de jaren vijftig naar Europa kwam – ontving hij op jonge leeftijd de Hart-transmissie. Via Alexander Smit, van de Navnath Sampradaya, ontwaakte zijn directheid. Het spontaan samenvallen van deze twee tradities is een bijzondere combinatie die de teachings zowel ongelofelijk direct, intens als puur en liefdevol maken.
Randolph is vader van 4 kinderen en geeft nu 15 jaar Satsang in Bilthoven, Amsterdam en op Mallorca en Ibiza.Vanaf 2013 geeft Randolph ook satsang in België, Duitsland, Frankrijk...

Meer informatie vind je op de website: https://www.satsang.earth en op https://www.satyasatsang.nl

Contact: info@satyasatsang.nl